MENU
MENU

Voorgerechten

  • MAKREEL TAARTJE € 9,75

    aangemaakt met appel en limoen op een carpaccio van chioggia bieten

  • GEKARAMELISEERDE GEITENKAAS € 9,75

    warm uit de oven op een frisse rucola salade met peer en appelstroop glacé 

  • BROODPLANKJE €5,50

    Met smeersels

  • KIKKERBILLEN € 8,50

    gebakken in kruidenboter en witte wijn

  • HERFST CARPACCIO € 9,75

    dun gesneden ossenhaas met truffelmayonaise, gebakken bospaddenstoelen, rucola, oude kaas en pitjes

  • GAMBA’S €9,75

    gepaneerde gebakken gamba’s met licht pikante mayonaise 

  • PROVENÇAALSE TOMATENSOEP € 5,00

  • POMPOEN-KERRIESOEP € 5,00

  • SOEP VAN DE CHEF € 5,00

  • PLATEAU CHARCUTERIE € 9,75

    verschillende herfst en wild vleeswaren met chutney en stevig brood 

Hoofdgerechten

  • CONFIT DE CANARD € 17,25

    gekonfijte eendenbout met pastinaakpuree, stoofpeer en seizoensgroente

  • SPARERIBS €16,75

    Natuurlijk huisgemaakt, botermals, met frites, sla en knoflooksaus (extra portie?)

  • VISSTOOFPOT € 14,00

    op basis van verschillende soorten vis, gamba’s, gestoofd in een witte wijn-roomsaus

    met salade en frites

  • KUILENBURGER HET KASTEELTJE €15,75

    Black Angus hamburger op een ciabatta broodje met truffelmayonaise, bacon,

    oude kaas, paddenstoelen-tapenade en frites

  • HAASSATÉ € 14,75

    saté van varkenshaas met satésaus, ingelegd zuur, kroepoek, uitjes en frites of nasi

  • WILDSTOOFPOT € 17,50

    gestoofd in bockbier, met pastinaakpuree, stoofpeer en seizoensgroente

  • BAVETTE €18,75

    gegrilde oer rundersteak met chimichury, aioli of bospaddenstoelensaus

    met pastinaakpuree en seizoensgroente (extra bij te bestellen, gamba’s €3,50)

     

  • VEGETARISCHE HARTIGE QUICHE € 14,00

    huisgemaakt met bietenrisotto, groene asperges en rucola salade 

  • ARGENTIJNSE RIB-EYE € 21,50

    250 gram, van de grill met chimichury, aioli of bospaddenstoelensaus

    met pastinaakpuree en seizoensgroente (extra bij te bestellen, gamba’s €3,50

  • VIS VAN HET SEIZOEN €19,75

    met bietenrisotto en saffraansaus

  • KUILENBURGER €14,00

    Black Angus hamburger op een ciabatta broodje met cheddar, bacon, tomatensalsa en frites

  • CHEF’S SPECIAL € 14,00

    Een wisselende specialiteit

  • KINDERMENU €5,50

    Keuze uit kroket, vissticks of mini frikadelletjes met frites, mayonaise, appelcompote en sla garnituur (Wij kunnen evt ook hoofdgerechten in een kleinere portie aanbieden)

  • PORTIE FRITES MET MAYONAISE €2,50

  • PORTIE SALADE €2,50

Desserts

  • LUIKSE WAFEL € 6,50

    warm uit de oven, met kersen, ijs en slagroom 

  • PARFAIT VAN BITTERKOEKJES € 6,25

    met gekarameliseerde pecannoten

  • KINDERIJSJE €3,50

    Verrassings beker gevuld met ijs en slagroom

  • TRIO SORBET IJS €5,50

    met rood fruit en slagroom

  • COUPE BOERENJONGENS € 5,75

    met advocaatroom en slagroom

  • KAASPLANKJE €11,00

    4 verschillende kazen van Kaasshop Culemborg met mango chutney en walnotenbrood van bakkerij Culemborgs Bakhuis

  • WARM CHOCOLADE TAARTJE €6,50

    Met lopend hart, rood fruit compote en sorbetijs

  • ETAGÈRE MET ZOETIGE LEKKERNIJEN VOOR TWEE €6,00

    Met bonbons van de Kaasshop in Culemborg

  • GRAND DESSERT €8,50 PP

    Voor wie niet kan kiezen tussen al het lekkers, vanaf 2 personen

route

Restaurant Locatie

Markt 30, 4101 BX Culemborg

Bekijk locatie op de kaart